Select Page

Wellvita

 

En app der påminder dig om at tage dig om at tage dit produkt til tiden og informere om nyheder fra Wellvita.

Udfordring

Wellvita er en dansk virksomhed, hvor du kan købe kosttilskud, naturmidler og naturlige lægemidler, der forbedrer din livskvalitet. Faktisk var Wellvita den første online forretning i Danmark, hvor man kunne bestille kosttilskud, naturlægemidler og lægemidler direkte fra producenter og til forbrugerne. Virksomheden havde et ønske om at få udviklet en app til iOS og Android, som kunne huske deres kunder på at tage deres medicin til tiden. Det ønskedes også fra Wellvita at kunne oprette nyheder og sende brugerne en push-besked når en nyhed blev oprettet.

Løsning

En native iOS og Android app, hvor bruger kan oprette medicin. Her kan bruger vælge hvilke dage, dagligt indtag samt hvilket tidspunkt produktet skal indtages. På den måde huskes brugeren på at tage sit produkt til tiden og får dermed højest mulig gavn af Wellvitas produkter. Vi lavede appen så Wellvita med en kode kan oprette nyheder og sende en push-besked ud til deres brugere om at der er en nyhed på appen.

Teknologi

Appen er lavet native i Xcode (Swift, Objective C) og Android Studio (Java). Til pushbeskeder benyttes OneSignal til at sende pushe beskeder. Firebase bruges som backend til at gøre nyhederne tilgængelige i appen.